Εταιρικό προφίλ

Lina's exclusive Jewels

Η εταιρία Lina’s exclusive Jewels ιδρύθηκε στη Βέροια το 2012, με δραστηριότητα τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Η εταιρία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, ενώ εξάγει σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού όπως η Κύπρος, η Γερμανία και ο Καναδάς. Διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Βέροιας Βερμίου 18 και επίσης δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΤΟ ΛΙΝΑΡΙ

Διεύθυνση καταστήματος

Βερμίου 18, Βέροια

Τηλέφωνο

2331400603

EMAIL

[email protected]

Η εταιρία επιλέγει ποιοτικές πρώτες ύλες (πολύτιμους, ημιπολύτιμους λίθους) από την Ελλάδα και το εξωτερικό που με τον σχεδιασμό της Λίνας Τουπεκτσή μεταμορφώνονται σε μοναδικά κοσμήματα με στόχο να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών μας και να αναδεικνύουν την προσωπικότητα τους.

Παράλληλα φροντίζουμε μέσω της συμμετοχής μας τόσο σε γεγονότα που απολαμβάνουν ευρείας κάλυψης, όσο και σε κλαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να καταστήσουμε το ελληνικό κόσμημα μοναδικό, ώστε να διαφοροποιείται όχι μόνο ως προς την ποιότητα του αλλά και ως προς την επωνυμία του. 

Είπαν για μας